Hotel Granada Luxury Resort

Omgeving van Granada Luxury Resort: wat kan je in de buurt doen?

Er is genoeg te doen in het resort, maar mocht u toch een uitstapje willen maken, dan hebben wij een aantal suggesties voor u. Het Granada Luxury resort is gelegen in Okurcalar. Dit is een klein plaatsje met ruim 4 duizend inwoners waar u terrasjes, restaurants en winkels kunt aantreffen. Voor een groter centrum raden wij u aan om de steden Alanya en Manavgat te bezoeken.

Alanya

Alanya is een havenstad die dateert uit de piratentijd. De haven die nu gevuld is met toeristische boten, was ooit eens een belangrijke haven voor handel. Alanya is ook onder de Turkse een geliefde vakantiebestemming. Ooit heeft Ataturk, de oprichter van Turkse republiek, gewoond in Analya. Zijn huis staat er nog steeds en is te bewonderen. Alanya heeft een prachtig wit strand waar een leuke mix van nationale en internationale bezoekers samenkomen.

De Burcht van Alanya is eeuwenoud. U kunt over de Burcht lopen om prachtige foto’s maken die u een mooi uitzicht geven over de stad. Alanya heeft veel kleine winkels, bazaars en markten. Vooral de bazaars geven u een goed beeld van de Turkse cultuur. Ieder kraampje is gespecialiseerd in iets heel specifieks. Zoekt u een leuke souvenir? Dan raden wij u zeker aan om eens te kijken in de kleine winkels in het centrum van Alanya.

Manavgat

Manavgat is een echte Turkse stad met een lichte toeristische tint. Moderne gebouwen gecombineerd met oude ruines en monumenten typeren deze stad. De Manavgat-river scheidt de stad in twee delen. De vruchtbare kleigrond wordt volop gebruikt voor landbouw. In de rivier kunt u een boottocht maken waar u waterschildpadden, viskwekerijen, en zo nu en dan een pelikaan tegen kunt komen. Manavgat heeft een grote waterval waar u kunt genieten aan het terras.

Manavgat staat er om bekend om hoe de natuur en de stad met elkaar gecombineerd worden. Naast de waterval is er een groot bos in het noorden van de stad. In dit bos kunt u een prachtige wandeling maken door het onaangetaste bos in een bergachtig gebied. Als u liever wilt ontspannen, neem dan de jeep safari en krijg een tour door het natuurgebied en de bekende watervallen van Manavgat.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 891 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen