Hotel Granada Luxury Resort

4 redenen om een verblijf in Granada Luxury Resort te boeken

Ben je op dit moment bezig met het uitzoeken van een perfect resort voor jouw komende zomervakantie? Dan is het alvast een goed teken dat je op deze website uitgekomen bent. Op deze website vind je namelijk alle informatie over dit resort gelegen in de Turkse stad Okurcalar. Het Granada Luxury Resort in deze stad heeft onwijs veel te bieden, waar wij jou graag zo uitgebreid mogelijk over informeren.

Waarom wij met deze website gestart zijn? Nou, voornamelijk omdat wij beseffen dat jij je geld maar één keer uit kunt geven. Een zomervakantie is over het algemeen geen goedkope aangelegenheid, waarbij je dus 100% zeker wilt weten dat je de juiste keuze gaat maken. Aan de hand van alle informatie op onze website kan je voor jezelf de juiste keuze gaan maken.

In dit artikel bespreken we graag enkele redenen waarom een verblijf in het Granada Luxury Resort aan te raden is. Het is namelijk zo dat dit resort meerdere zwaarwegende voordelen met zich mee brengt. Voordelen waardoor dit resort jaarlijks op vrij veel toeristen kan rekenen, terwijl deze grote aanloop de gezelligheid zeker niet teniet doet.

Na het lezen van dit artikel heb je mogelijk direct interesse om een verblijf in het Granada Luxury Resort te boeken. Mocht dat zo zijn, ben je daarvoor ook bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je namelijk de prijzen die verschillende touroperators vragen voor een verblijf in dit hotel. Door deze prijzen op onze website met elkaar te vergelijken, kan je direct de gewenste touroperator uitkiezen en direct een verblijf in dit hotel boeken. Wij kunnen je alvast één ding verklappen; van een verblijf in het Granada Luxury Resort ga je geen seconde spijt hebben.

Geweldige ligging

Als je graag naar Turkije op vakantie wilt, heb je de keus uit meerdere steden en regio’s. Indien je graag van rust wilt genieten, is het verstandig om naar de regio Antalya toe te trekken. Deze regio is behoorlijk uitgestrekt, waardoor het toerisme zich eigenlijk als een olievlek verspreid over dit gebied. Het is hierdoor in deze regio nooit té druk; iets wat je zeker merkt in de badplaats Okurcalar.

In deze badplaats kom je echt tot rust, terwijl je ook geniet van de typische Turkse gastronomie en gastvrijheid. Je bevindt je in dit plaatsje namelijk tussen twee grote steden in; tussen Antalya en Alanya. Door deze ligging geniet je in en rondom het resort van veel rust en van de nodige gezelligheid, maar je kunt indien gewenst ook een bezoek aan één van deze steden brengen.

In onze ogen brengt de ligging van het Granada Luxury Resort dus veel mogelijkheden met zich mee. Je kunt er voor kiezen om alle dagen in en rondom het resort door te brengen, maar je kunt ook een bezoekje aan één van deze steden brengen. Het leuke aan deze steden is bovendien dat je hier ook veel diversiteit in aantreft. Als je bijvoorbeeld een ochtendje naar Antalya gaat, kan je ervoor kiezen om naar ultra luxe winkelcentra te gaan. Je kunt er echter ook voor kiezen om naar gezellige Turkse markten te gaan of om het oude centrum van de stad te gaan bekijken. Ongeacht waar jouw voorkeuren naar uit gaat, kan je in de nabije omgeving onwijs veel doen, zien en beleven. Mede daarom vinden wij dat het Granada Luxury Resort een geweldige ligging heeft.

All Inclusive formule + geweldige restaurants

Vind jij het tijdens de zomervakantie ook zo lekker om nergens aan te denken? Wil je niet bijhouden hoeveel euro je uitgeeft en wil je niet continue met jouw portemonnee op zak lopen? Dan is de All Inclusive formule perfect voor jou; een formule die in veel resorts in Turkije gehanteerd wordt en dus ook in het Granada Luxury Resort. Je geniet hierdoor niet alleen van veel gemak, maar de voorzieningen zijn in dit resort ook nog eens van de hoogste kwaliteit. Het is immers niet voor niets dat dit een 5-sterren resort betreft.

In totaal kent dit resort 8 verschillende restaurants; je kunt elke avond dus bepalen waar je wilt gaan eten. Als je voor het hoofdrestaurant kiest, geniet je van een onbeperkt buffet. Je kunt hierbij je bord zo vaak opscheppen als je maar wilt, terwijl je ook van gratis drinken geniet. Dat valt immers ook binnen de All Inclusive formule.

Je kunt echter ook een bezoek brengen aan één van de zeven andere restaurants: een Japans restaurant, een Italiaans restaurant, een Chinees restaurant, een Russisch restaurant, een Turks restaurant, een vis restaurant of een sushi bar. Je kunt elke avond een keuze maken tussen deze restaurants, waardoor je van een gevarieerd eetpatroon geniet. Bovendien ligt de kwaliteit in al deze restaurants onwijs hoog; wij kunnen je zeker aanraden om alle restaurants uit te proberen.

De All Inclusive formule houdt echter niet op bij deze 8 restaurants. Nee, behalve deze restaurants vind je namelijk ook nog 7 verschillende bars terug. Deze bars bevinden zich allemaal op andere locaties op het resort, waarbij de bar afgestemd is op de locatie. Zo vind je rondom de zwembaden meerdere bars terug, maar je kunt ook genieten van een bar op de pier van het hotel. Al met al heb je ook voldoende mogelijkheden om een lekker drankje te doen of om ’s avonds na het diner nog een afzakkertje te doen.

Sublieme kamers

Tijdens een zomervakantie in Turkije ben je hoogstwaarschijnlijk veel op het strand of bij het zwembad. Als je eenmaal ’s avonds van de nachtrust wilt genieten, wil je uiteraard dat je dit op een zo’n comfortabel mogelijke manier wilt doen. Nou, dat zit wel goed in het Granada Luxury Resort. In dit resort vind je namelijk alleen maar hotelkamers terug die van alle gemakken voorzien zijn. Deze hotelkamers beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten, over voldoende ruimte en over een prachtig uitzicht. Nagenoeg alle kamers hebben namelijk een balkon met daarop een gezellig zitje. Indien je van een geweldig uitzicht wilt genieten, is het aan te raden om een kamer te boeken met uitzicht over de zee. Je wordt dan in de ochtend wakker, loopt naar je balkon toe en kijkt direct uit over de zee. Een beter begin van de dag bestaat niet, toch?

Al met al zijn wij over de kamers zeer te spreken. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn in de hotelkamer, kan je je direct melden bij de receptie. Dit resort weet zich te onderscheiden door een uitmuntende service te verlenen. Turkse mensen zijn over het algemeen zeer gastvrij en willen jou graag laten zien hoe leuk Turkije is. Mede daarom lopen zij hun benen onder hun kont vandaan voor jou; een mogelijk probleem op de hotelkamer wordt dus zo snel mogelijk voor jou verholpen.

Allerlei faciliteiten

Tot slot willen we nog benoemen dat dit hotel beschikt over allerlei faciliteiten:

– Een wellness centrum
– 2 tennisbanen
– Een privéstrand
– Een kinderzwembad, kinderclub, kinderspeeltuin en spelletjeshal
– Meerdere andere sportgelegenheden voor volwassenen
– Een aquapark inclusief 3 glijbanen
– Een zonneterras
– Gratis handdoekenservice
– Een discotheek
– Een Grieks theater
– Een professioneel animatieteam voor zowel jong als oud!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 891 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen